ControlTemp

Qui som

ControlTemp S.L. va sorgir a partir d’un ambiciós projecte desenvolupat per professionals del control de processos i l’automatització industrial, els quals després de molts anys d’experiència li han volgut donar un significat diferent al que avui anomenem servei al client.

Durant aquests anys l’empresa a més de dedicar-se a la venda, oferint una alta gamma de productes d’última tecnologia, ha realitzat una gran tasca professional i satisfactòria per als seus clients. La nostra fortalesa distintiva consisteix en la perspectiva global amb què realitza els seus projectes industrials.

Aquest plantejament permet escometre qualsevol de les dimensions plantejades pel client: tècniques, ambientals, de comunicació, financeres, etc.

Oferim una àmplia gamma de serveis, tant tècnics com de gestió, i és precisament la seva capacitat per integrar-los i per mantenir una interlocució única amb el client el que en fa una empresa ideal per a la gestió de projectes complexos.

Comptem amb una sòlida experiència en el control de temperatura i processos, amb projectes que ens proporcionen l’aval necessari per participar de forma decisiva en la totalitat dels mercats actuals amb alguna cosa més que un reconegut prestigi.